Baiscoaching

Coach en psycholoog
06-14131259
info@baiscoaching.nl
Heiloo/ Alkmaar

Baiscoaching maakt je sterker!

Coach en psycholoog

Coach en psycholoog ben ik geworden omdat ik me oprecht interesseer voor mensen. Als persoon ben ik vriendelijk, rustig en evenwichtig. Ik ben een coach/ psycholoog die voelsprieten heeft voor wat er speelt. Ik begeleid je op een respectvolle manier en breng je in beweging. Je kunt met mij sparren en ik ben niet bang om je confronterende feedback te geven als dat nodig is. Je treft in mij iemand die aandachtig naar je luistert, vragen stelt en met je meedenkt. Het resultaat is meer inzicht in jezelf en daarmee meer inzicht in anderen.

Betrokken en opbouwend

Al ruim 20 jaar werk ik als directeur in het onderwijs, waarvan de laatste zes jaar in het Speciaal Onderwijs. Vanuit mijn interesse voor mensen heb ik ruime ervaring opgedaan in het begeleiden van collega directeuren, teams en individuen.

Kritisch en ontspannen

Als coach doe ik een beroep op je denken, voelen en gedrag. Op een positieve manier daag ik je uit om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken en nieuw gedrag uit te proberen.

Opleidingen:

Professioneel coach (NOBCO)
Master Psychologie (MSc Klinische psychologie)
Bachelor Psychologie (BSc Arbeids- en organisatiepsychologie)
Coachend leidinggeven
Academisch Coach Mensgericht coachen
Competentiegericht coachen
Coachen bij werkstress, burn-out en overspanning

Ervaring:

Coachen en begeleiden van leerkrachten
Coachen bij werkdruk en burn-out
Coachen bij balans werk en privé
Coachen van leidinggevenden
Coachen van teams

Sterker door:
Inzicht te krijgen in je

eigen belemmeringen,
maar ook je kracht
en motivatie

Sterker door:
Het versterken van je

talenten, capaciteiten
en vaardigheden

Sterker door:
Het vergroten van je

zelfvertrouwen en balans
in privé en werksituaties